Buitenplaats Bunde 
Waar rust, ruimte en natuur samen komen.  Vanwege Corona bieden wij een  'Contactvrij Verblijf'.  Hierbij wordt het contact beperkt, maar de gastvrijheid blijft.

Sfeerimpressie vakantiewoningen

Onze buitenplaats beschikt over drie vakantiewoningen. Elke woning bestaat uit 3 ruimtes, namelijk een woonkeuken, slaapzolder en woonkamer met uitzicht op het achterliggende natuurgebied. 

Woning 1A

Vakantiewoning 1A bestaat uit een woonkamer voorzien van grote raampartijen die weids uitzicht bieden op de omliggende natuur en de twee aangrenzende terrassen. De woonkamer is voorzien van een zithoek met twee banken, waarvan één slaapbank die ruimte biedt voor twee personen. Tevens is er een eethoek. Via de woonkamer heb je toegang tot de leefkeuken met kookeiland en eettafel. De keuken is van alle gemakken voorzien (zelfs een vaatwasser!)

Het sanitair bevindt zich op de begane grond. Vanuit de leefkeuken is de slaapzolder bereikbaar, waar een wastafel aanwezig is. Op deze slaapzolder bevindt zich een tweepersoonsbed en een tweepersoons slaapbank. 


Woning 1B

Vakantiewoning 1B bestaat uit een woonkamer voorzien van grote raampartijen die weids uitzicht bieden op de omliggende natuur en het aangrenzende terras. De woonkamer is voorzien van een zithoek met twee banken, waarvan één slaapbank die ruimte biedt voor twee personen. Tevens is er een eethoek. Via de woonkamer heb je  toegang tot de leefkeuken met kookeiland en eettafel. De keuken is van alle gemakken voorzien (zelfs een vaatwasser!)

Het sanitair bevindt zich op de begane grond. Vanuit de leefkeuken is de slaapzolder bereikbaar, waar een wastafel aanwezig is. Op deze slaapzolder bevindt zich een tweepersoonsbed en een tweepersoons slaapbank.  

Woning 1C

Vakantiewoning 1C bestaat uit een woonkamer voorzien van grote raampartijen die weids uitzicht bieden op de omliggende natuur en het aangrenzende terras. De woonkamer is voorzien van een zithoek met twee banken, waarvan één slaapbank die ruimte biedt voor twee personen. Tevens is er een eethoek. Via de woonkamer heb je  toegang tot de leefkeuken met kookeiland en eettafel. De keuken is van alle gemakken voorzien (zelfs een vaatwasser!)

Het sanitair bevindt zich op de begane grond. Vanuit de leefkeuken is de slaapzolder bereikbaar, waar een wastafel aanwezig is. Op deze slaapzolder bevindt zich een tweepersoonsbed en twee eenpersoons slaapbanken.